Instagram

Follow Me!

Kedvenc főzelékeink egyike.

Hozzávalók:

  • 0,5 kg zöldbab
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint ételízesítő
  • egy csipet cukor
  • 3-4 evőkanál liszt
  • 3-4 evőkanál olaj
  • 330 g tejföl

Elkészítés:

A zöldbabot ízlés szerinti darabokra vágjuk és egy fazékban feltesszük főni. Sóval, borssal, ételízesítővel és cukorral ízesítjük és puhára főzzük.

A 3-4 evőkanál lisztből és 3-4 evőkanál olajból rántást készítünk és besűrítjük a főzelékünket.

Hozzákeverjük a tejfölt és jól összeforraljuk.

Otthon ízei Otthon ízei

A gasztronómia egyik nagy kihívása. Tojásimádóknak kötelező!

Köretként, vagy akár önálló ételként is megállja a helyét.

Sajtosan krémes, kellően roppanó zöldségek és ropogós sajtsapka.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..