Rólam


Egy átlagos, 22 éves, hétköznapi lány vagyok, aki szeret főzni. Hétköznapjaim nagy részét az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának padjaiban töltöm- joghallgatóként.  Szabadidőmben szívesen sürgök-forgok a konyhában és igyekszem finomabbnál finomabb ételeket készíteni a Családom és a Barátom számára.

Már egész kislány koromban próbáltam megfigyelni a Nagymamáim főzési fortélyait és elsajátítani azokat, több-olykor olykor kevesebb-sikerrel. Anyukám mellett is igyekeztem ott lenni, amikor készítette az ételeket és lépésről lépésre végignézni mindent, hogy mi hogyan is készül.

Az étkezés terén mindig is különc voltam. Mindig csak a család, illetőleg leginkább anyukám főztjét voltam hajlandó megenni, semmi mást. Ekkor döntöttem el, hogy el kell sajátítanom azt a tudást, ami a Nagymamáimnak és az Anyukámnak van. Az otthon ízei számomra az ízek. Innen ered a weboldal elnevezése is.

A weboldal azért jött létre, mert úgy gondoltam, hogy másoknak is részesülnie kell ezekben az általunk már kipróbált receptekben és finom ízekben. A célom elsősorban az, hogy a receptek mosolyt és elégedettséget csaljanak annak az arcára, aki elkészíti azt.

A főzés terén eddigi legnagyobb sikerélményem a Quesadilla receptje, amellyel egészen a Küldd el a recepted című újságig jutottam. Bízom abban, hogy a következő sikerélmény ez a weboldal lesz, az által, hogy a Tőletek származó visszajelzések biztatnak abban, hogy folytassam, csináljam tovább.

Azért, hogy ez az oldal létrejött köszönettel tartozom a Nagymamáimnak, az Anyukámnak, az Apukámnak és Barátomnak, aki leprogramozta ezt az egészet.

Kapcsolat: otthonizei@gmail.com

Rólam írták

Azt gondolom, hogy ahhoz, hogy finom ételeket készítsünk nagyon fontos a minőség. Fontosnak tartom, hogy minőségi alapanyagokkal dolgozzunk, valamint, hogy egymáshoz passzoló ízeket párosítsunk össze kialakítva/ fenntartva ezzel a harmóniát.

NSPPRESS.HU

weart weart