Rólam


Egy átlagos, egyszerű lány vagyok, aki szeret főzni. Hétköznapjaim nagy részét az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának padjaiban töltöm-  végzős joghallgatóként.  Szabadidőmben szívesen sürgök-forgok a konyhában és igyekszem finomabbnál finomabb ételeket készíteni a Családom és a Barátom számára.

Már egész kislány koromban próbáltam megfigyelni a Nagymamáim főzési fortélyait és elsajátítani azokat, több-olykor olykor kevesebb-sikerrel. Anyukám mellett is igyekeztem ott lenni, amikor készítette az ételeket és lépésről lépésre végignézni mindent, hogy mi hogyan is készül.

Az étkezés terén mindig is különc voltam. Mindig csak a család, illetőleg leginkább anyukám főztjét voltam hajlandó megenni, semmi mást. Ekkor döntöttem el, hogy el kell sajátítanom azt a tudást, ami a Nagymamáimnak és az Anyukámnak van. Az otthon ízei számomra az ízek. Innen ered a weboldal elnevezése is.

A weboldal azért jött létre, mert úgy gondoltam, hogy másoknak is részesülnie kell ezekben az általunk már kipróbált receptekben és finom ízekben. A célom elsősorban az, hogy a receptek mosolyt és elégedettséget csaljanak annak az arcára, aki elkészíti azt.

Azért, hogy ez az oldal létrejött köszönettel tartozom a Nagymamáimnak, az Anyukámnak, az Apukámnak és Barátomnak, aki leprogramozta ezt az egészet.

Kapcsolat: [email protected]

 

Balazs Balazs