Scampi buzara Sós kalács Póréhagymás sült csirkecomb májjal Egybecitromos sütemény Ropogós bundás kentucky csirkeszárnyak Spenótos spagetti Mézes krémes Fokhagymás tejföl Rántott laska gomba

Rólam


Egy átlagos, 22 éves, hétköznapi lány vagyok, aki szeret főzni. Hétköznapjaim nagy részét az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának padjaiban töltöm- joghallgatóként.  Szabadidőmben szívesen sürgök-forgok a konyhában és igyekszem finomabbnál finomabb ételeket készíteni a Családom és a Barátom számára.

Már egész kislány koromban próbáltam megfigyelni a Nagymamáim főzési fortélyait és elsajátítani azokat, több-olykor olykor kevesebb-sikerrel. Anyukám mellett is igyekeztem ott lenni, amikor készítette az ételeket és lépésről lépésre végignézni mindent, hogy mi hogyan is készül.

Az étkezés terén mindig is különc voltam. Mindig csak a család, illetőleg leginkább anyukám főztjét voltam hajlandó megenni, semmi mást. Ekkor döntöttem el, hogy el kell sajátítanom azt a tudást, ami a Nagymamáimnak és az Anyukámnak van. Az otthon ízei számomra az ízek. Innen ered a weboldal elnevezése is.

A weboldal azért jött létre, mert úgy gondoltam, hogy másoknak is részesülnie kell ezekben az általunk már kipróbált receptekben és finom ízekben. A célom elsősorban az, hogy a receptek mosolyt és elégedettséget csaljanak annak az arcára, aki elkészíti azt.

A főzés terén eddigi legnagyobb sikerélményem a Quesadilla receptje, amellyel egészen a Küldd el a recepted című újságig jutottam. Bízom abban, hogy a következő sikerélmény ez a weboldal lesz, az által, hogy a Tőletek származó visszajelzések biztatnak abban, hogy folytassam, csináljam tovább.

Azért, hogy ez az oldal létrejött köszönettel tartozom a Nagymamáimnak, az Anyukámnak, az Apukámnak és Barátomnak, aki leprogramozta ezt az egészet.

Kapcsolat: otthonizei@gmail.com

Rólam írták

Azt gondolom, hogy ahhoz, hogy finom ételeket készítsünk nagyon fontos a minőség. Fontosnak tartom, hogy minőségi alapanyagokkal dolgozzunk, valamint, hogy egymáshoz passzoló ízeket párosítsunk össze kialakítva/ fenntartva ezzel a harmóniát.

NSPPRESS.HU

weart weart