Instagram

Follow Me!

A reszelt, pirított tepertő nagyon jól harmonizál a káposzta kellemes savanyú ízével. Forró házi kenyérrel a legfinomabb.

Hozzávalók:

  • 20-30 dkg savanyú káposzta
  • 10-20 dkg tepertő

Elkészítés:

A tepertőt egy tálba lereszeljük a reszelő nagyobb lyukú részével. A káposztát kicsavarjuk, és egy kés segítségével apróbbra vágjuk.

Közben egy serpenyőt felhevítünk, és zsiradék hozzáadása nélkül beletesszük a káposztát és vele együtt a lereszelt tepertőt is. Jól összesütjük.

Akkor van kész, amikor a káposzta egy kicsit meg pirul és a tepertő elkezd zsírt engedni. Forrón, meleg kenyérrel fogyasztjuk.

Otthon ízei Otthon ízei

A wellington jegyeit hordozza magában ez a sült camambert, amely amellett, hogy igazán különleges ízvilággal rendelkezik, az állaga is tökéletes.

Ha egy pikáns ragura vágyunk, ami más, mint a megszokott pörkölt, akkor érdemes elkészíteni.

Egy újabb felhasználási mód a májas ételek rajongóinak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..