Egyszerű sült oldalas recept, fokhagymásan.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 1 óra 30 perc
Összesen: 1 óra 50 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 1 - 1,5 kg oldalas
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint zúzott fokhagyma
  • ízlés szerint mustár
  • ízlés szerint ketchup/barbecue szósz
  • zsiradék a sütéshez

Elkészítés:

  • Az oldalast ízlés szerint pálcákra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk. Ízlés szerint ízesítjük mustárral, ketchuppal, zúzott fokhagymával és ételízesítővel.
  • Egy tepsit kikenünk zsiradékkal, belefektetjük az oldalasokat, egy pici vizet öntünk alá.
  • A tepsit alufóliával lefedjük, előmelegített sütőben 170°-on sütjük fólia alatt míg meg nem puhul.
  • Ha elég puha a hús, akkor fólia nélkül megpirítjuk.
  • Hozzá fokhagymás krumplipürét készíthetünk.

Fanni Fanni

Fasírt, ahogyan Édesanyám készíti. Ropogós külső, puha belső. Mennyei.

Finom sajtos hús egyszerűen, ahogyan mi készítjük.

Könnyen elkészíthető, laktató és nagyon finom fogás, érdemes kipróbálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .