Instagram

Follow Me!

Hozzávalók 4 főre:

  • 8 szelet filézett csirkemell
  • 4 db paprika
  • olíva olaj
  • 1 szelet füstölt szalonna
A páchoz:

Elkészítés:

A húst kifilézzük és közepesen vékony szeletekre vágjuk.

A pácoláshoz az olíva olajhoz hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a sót és az őrölt fekete borsot. Ezt a hússzeletekre borítjuk. A mustárból is adunk hozzá ízlés szerinti mennyiséget, de 3-4 teáskanál biztosan megadja a kellő ízt.

Ezt a pácolást érdemes már előző este elvégezni, hogy össze tudjanak érni az ízek az idő alatt, míg egy éjszakát a hűtőben pihen.

A sütés előtt természetesen megfelelő tüzet készítünk és a tárcsát 1 szelet füstölt szalonna segítségével kikenjük. Öntünk alá egy pici olíva olajat, ráfektetjük a hús szeleteket és pirosra sütjük.

A paprikákat megmossuk, kettévágjuk és kimagozzuk. Amíg a hús a tárcsa közepén sül, addig a tárcsa szélére helyezve szépen elkészülnek a paprikák is.

A recept létrejöttét   támogatta, az egyes hozzávalók megvásárolhatók a https://www.kolbaszaruhaz.hu/ – weboldalon.

Otthon ízei Otthon ízei

A Kolbászáruháztól kapott Kisasszondi füstölt sajt ihlette a receptet. Érdemes kipróbálni.

A bolognai spagettit mindenki másképp készíti. Sokféle változatot próbáltunk már, de nekünk ez a kedvencünk.

Ropogós bacon réteg. Omlós, puha töltelék.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..