Egyszerű és nagyszerű.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 40 perc
Adag: 4

Eszközök:

  • Grillserpenyő

Hozzávalók:

  • 8 szelet csirkemell
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint mustár
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint zúzott fokhagyma
  • 2 ek. olíva olaj

Elkészítés:

  • A  húst előkészítjük. Ha szükséges kifilézzük, szeletekre vágjuk és megmossuk.
  • Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel, zúzott fokhagymával és mustárral.
  • Az olíva olajat a grillserpenyőben felhevítjük, belefektetjük a csirkemell szeleteket és megsütjük.
  • Hozzá kukoricás rizst és rukkolás salátát készítünk.

Fanni Fanni
megosztás

A wellington jegyeit hordozza magában ez a sült camambert, amely amellett, hogy igazán különleges ízvilággal rendelkezik, az állaga is tökéletes.

Omlós csirkemell ropogós bacon kabáttal.

Egyszerűen elkészíthető különleges fogás, nagyon jól ropog a külseje, belül pedig finom, puha marad.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.