Egyszerű és nagyszerű.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 40 perc
Adag: 4

Eszközök:

  • Grillserpenyő

Hozzávalók:

  • 8 szelet csirkemell
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint mustár
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint zúzott fokhagyma
  • 2 ek. olíva olaj

Elkészítés:

  • A  húst előkészítjük. Ha szükséges kifilézzük, szeletekre vágjuk és megmossuk.
  • Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel, zúzott fokhagymával és mustárral.
  • Az olíva olajat a grillserpenyőben felhevítjük, belefektetjük a csirkemell szeleteket és megsütjük.
  • Hozzá kukoricás rizst és rukkolás salátát készítünk.

Fanni Fanni

Ötlet a csirkebőr, illetőleg a háj felhasználásához.

Nagyon szeretjük a kínai ízvilágú ételeket, azonban kevés helyen lehet hozzájutni olyanhoz, ami igazán finom. Ezért készült most ez a számunkra tökéletes itthoni változat.

Omlós halhús, ropogós külső, mennyei illatok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .