Egyszerű és nagyszerű.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 40 perc
Adag: 4

Eszközök:

  • Grillserpenyő

Hozzávalók:

  • 8 szelet csirkemell
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint mustár
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint zúzott fokhagyma
  • 2 ek. olíva olaj

Elkészítés:

  • A  húst előkészítjük. Ha szükséges kifilézzük, szeletekre vágjuk és megmossuk.
  • Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel, zúzott fokhagymával és mustárral.
  • Az olíva olajat a grillserpenyőben felhevítjük, belefektetjük a csirkemell szeleteket és megsütjük.
  • Hozzá kukoricás rizst és rukkolás salátát készítünk.

Fanni Fanni

Egy egyszerű rántott húsnak tűnik, de annál mégis sokkal több.

Családi hagyományok révén készül nálunk ez az igen kedvelt árpagyöngyös káposzta, amelynek receptje a családban régi idők óta generációkról generációkra száll.

Különleges ízvilágot ad a füstölt kolbász és a füstölt szalonna a csirkemellnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .