Egyszerű és nagyszerű.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 40 perc
Adag: 4

Eszközök:

  • Grillserpenyő

Hozzávalók:

  • 8 szelet csirkemell
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint mustár
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint zúzott fokhagyma
  • 2 ek. olíva olaj

Elkészítés:

  • A  húst előkészítjük. Ha szükséges kifilézzük, szeletekre vágjuk és megmossuk.
  • Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel, zúzott fokhagymával és mustárral.
  • Az olíva olajat a grillserpenyőben felhevítjük, belefektetjük a csirkemell szeleteket és megsütjük.
  • Hozzá kukoricás rizst és rukkolás salátát készítünk.

Fanni Fanni

A Kolbászáruháztól kapott Kisasszondi füstölt sajt ihlette a receptet. Érdemes kipróbálni.

A torma és a mustár együttese nagyon kellemes ízvilágot kölcsönöz ennek az oroszos jellegű tokánynak.

Karácsonykor készítettem először, de azóta is nagy kedvenc.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .