Instagram

Follow Me!

Nem olajos, nem zsíros. Kívül kérges, belül pedig puha és omlós.

Hozzávalók 4 főre:

  • 3-4 db nagyobb batáta
  • 7-8 fej csiperke gomba (elhagyható)
  • 1-2 evőkanál olíva olaj
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint ételízesítő

Elkészítés:

A zöldségeket meghámozzuk, megmossuk és ízlés szerinti kockákra vágjuk.

Egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.

Vékonyan meghintjük sóval, és csepegtetünk rá pár csepp olíva olajat.

Előmelegített sütőben, 180°-on, 20-25 perc alatt megsütjük.

Otthon ízei Otthon ízei

Igazi vitaminbomba a hideg, téli napokra.

A bacon egy roppanós kabátot ad a gombának, a sajt pedig krémessé, lággyá teszi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..