Instagram

Follow Me!

A mexikói konyhák elengedhetetlen fogása, azték eredetű étel: avokádókrém.

Hozzávalók:

  • 2 db avokádó
  • 1 db paradicsom
  • pár csepp citromlé
  • 1 közepes fej lilahagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint ételízesítő
  • 1-2 evőkanál majonéz (opcionális)

Elkészítés:

Az avokádókat félbe vágjuk és kimagozzuk. Egy tálba tesszük és villa segítségével jól összetörjük.

Ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal, citromlével és ételízesítővel.

A hagymát és a fokhagymát apró kockára vágjuk és azt is hozzákeverjük. Hozzáadjuk az apró kockára vágott paradicsomot.

Hűtőben tároljuk, 1-2 óra pihentetés után fogyasztjuk.

 

Otthon ízei Otthon ízei

Kiadós köret, amely nem csak sültekhez, hanem ragukhoz is kiváló.

Gyors és különleges. Első sorban sültek mellé ajánlom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..