Instagram

Follow Me!

Hozzávalók:

  • 2 db avokádó
  • 1 db paradicsom
  • pár csepp citromlé
  • 1 közepes fej lilahagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint ételízesítő
  • 1-2 evőkanál majonéz (opcionális)

Elkészítés:

Az avokádókat félbe vágjuk és kimagozzuk. Egy tálba tesszük és villa segítségével jól összetörjük.

Ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal, citromlével és ételízesítővel.

A hagymát és a fokhagymát apró kockára vágjuk és azt is hozzákeverjük. Hozzáadjuk az apró kockára vágott paradicsomot.

Hűtőben tároljuk, 1-2 óra pihentetés után fogyasztjuk.

 

Otthon ízei Otthon ízei

Roppanós zöldségek, krémes szósz, olvadó sajt- ellenállhatatlan ízharmónia.

Egy klasszikus francia étel, omlós tésztával és gazdag töltelékkel.

Krémes, pikáns és nagyon sajtos.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..