Egyszerű burgonyás étel, amely magában is csemege lehet.

 

Előkészület: 10 minutes
Főzés/Sütés: 30 minutes
Összesen: 40 minutes
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 8 db közepes méretű burgonya
  • 2 - 3 gerezd fokhagyma
  • pici
  • zsír

Elkészítés:

  • A burgonyákat alaposan megmossuk, és héjastól puhára főzzük.
  • Ha kicsit kihűltek,akkor egy lapos fakanál segítségével „lapítunk” rajtuk, egy picit összébbnyomjuk őket.
  • Közben egy serpenyőben zsiradékot hevítünk, amiben a 2-3 gerezd fokhagymát megfuttatjuk.
  • A roppantott krumplikat a serpenyőbe helyezzük, picit megsózzuk, mindkét oldalát pirosra sütjük.
Fanni Fanni

Sajtosan krémes, kellően roppanó zöldségek és ropogós sajtsapka.

Mi mindig fokhagymásan készítjük a krumplipürét. Feldobja az ízét, és mennyei az illata.

Kiváló helyettesítője lehet a hétköznapi krumplipürének, ha valami izgalmasra vágyunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..