Egyszerű burgonyás étel, amely magában is csemege lehet.

 

Előkészület: 10 perc
Főzés/Sütés: 30 perc
Összesen: 40 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 8 db közepes méretű burgonya
  • 2 - 3 gerezd fokhagyma
  • pici
  • zsír

Elkészítés:

  • A burgonyákat alaposan megmossuk, és héjastól puhára főzzük.
  • Ha kicsit kihűltek,akkor egy lapos fakanál segítségével „lapítunk” rajtuk, egy picit összébbnyomjuk őket.
  • Közben egy serpenyőben zsiradékot hevítünk, amiben a 2-3 gerezd fokhagymát megfuttatjuk.
  • A roppantott krumplikat a serpenyőbe helyezzük, picit megsózzuk, mindkét oldalát pirosra sütjük.
Fanni Fanni

Kedvenc zöldségeim egyike, mely rántva is kiváló.

Az édesburgonya krémes állaga nagyon jól harmonizál a sajtok összességével és a friss zöldségekkel a tetején.

Tökéletes, könnyű étel egy meleg nyári estén, akár 2 pohár hideg bor társaságában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .