Előszeretettel fogyasztjuk mártásként a legtöbb húshoz.

Előkészület: 15 perc
Összesen: 15 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 1 nagy pohár tejföl
  • 3 - 4 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint
  • esetleg egy pici tej

Elkészítés:

  • A tejfölt egy tálban jól összekeverjük, ha sűrűnek találjuk tejjel hígíthatjuk.
  • A fokhagymát megpucoljuk és egy fokhagymanyomó segítségével a tejfölhöz adjuk.
  • Ízlés szerint sóval ízesítjük.
  • Húsok mellé, mártásként fogyasztjuk.

 

Fanni Fanni

A mexikói konyhák elengedhetetlen fogása, azték eredetű étel: avokádókrém.

Nagyon szeretjük a vajkrémet, de valahogy a bolti verzióval sosem voltunk igazán elégedettek. Ezért is készült ez a nagyon egyszerű, de nagyon finom házi verzió.

A legtöbb ételhez tökéletesen passzoló mártások egyike.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .