Instagram

Follow Me!

Hozzávalók:

  • 1 nagy pohár tejföl
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint só
  • esetleg egy pici tej

Elkészítés:

A tejfölt egy tálban jól összekeverjük, ha sűrűnek találjuk tejjel hígíthatjuk.

A fokhagymát megpucoljuk és egy fokhagymanyomó segítségével a tejfölhöz adjuk.

Ízlés szerint sóval ízesítjük.

Húsok mellé, mártásként fogyasztjuk.

Otthon ízei Otthon ízei

Pirítóssal, nagyon hagymásan, tökéletes.

A legtöbb ételhez tökéletesen passzoló mártások egyike.

A kerti grillezések elmaradhatatlan kelléke.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..