Instagram

Follow Me!

Hozzávalók:

  • 1 nagy pohár tejföl
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint só
  • esetleg egy pici tej

Elkészítés:

A tejfölt egy tálban jól összekeverjük, ha sűrűnek találjuk tejjel hígíthatjuk.

A fokhagymát megpucoljuk és egy fokhagymanyomó segítségével a tejfölhöz adjuk.

Ízlés szerint sóval ízesítjük.

Húsok mellé, mártásként fogyasztjuk.

Otthon ízei Otthon ízei

Pirítóssal, nagyon hagymásan, tökéletes.

Elsősorban leveshúshoz szoktuk fogyasztani.

Krémes, pikáns és nagyon sajtos.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..