A legtöbb ételhez tökéletesen passzoló mártások egyike.

Előkészület: 20 minutes
Főzés/Sütés: 0 minutes
Összesen: 20 minutes
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 4 púpos ek. tejföl
  • 1 púpos ek. majonéz
  • 1 tk. mustár
  • pár csepp friss citromlé
  • ízlés szerint cukor (1 púpozott kb.)
  • 1 csipet
  • ízlés szerint őrölt fehérbors (opcionális)

Elkészítés:

  • A mustárt, a majonézt és a tejfölt egy tálban jól kikeverjük. Cukorral és sóval ízlés szerint ízesítjük.
  • Feldobhatjuk egy pici fehérbors hozzáadásával.
  • Végül pedig hozzácsepegtetjük a pár csepp citromlevet és jól kikeverjük.

Fanni Fanni

Egy selymes, ízes mártás húsok mellé.

A kerti grillezések elmaradhatatlan kelléke.

A cékla magas ásványianyag tartalma bújik meg ebben az üde szendvicskrémben, ami tökéletes színfoltja lehet egy hétköznapi reggelinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük






Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .