A legtöbb ételhez tökéletesen passzoló mártások egyike.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 0 perc
Összesen: 20 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 4 púpos ek. tejföl
  • 1 púpos ek. majonéz
  • 1 tk. mustár
  • pár csepp friss citromlé
  • ízlés szerint cukor (1 púpozott kb.)
  • 1 csipet
  • ízlés szerint őrölt fehérbors (opcionális)

Elkészítés:

  • A mustárt, a majonézt és a tejfölt egy tálban jól kikeverjük. Cukorral és sóval ízlés szerint ízesítjük.
  • Feldobhatjuk egy pici fehérbors hozzáadásával.
  • Végül pedig hozzácsepegtetjük a pár csepp citromlevet és jól kikeverjük.

Fanni Fanni

A cékla magas ásványianyag tartalma bújik meg ebben az üde szendvicskrémben, ami tökéletes színfoltja lehet egy hétköznapi reggelinek.

Elsősorban leveshúshoz szoktuk fogyasztani.

Pirítóssal, nagyon hagymásan, tökéletes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .