A legtöbb ételhez tökéletesen passzoló mártások egyike.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 0 perc
Összesen: 20 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 4 púpos ek. tejföl
  • 1 púpos ek. majonéz
  • 1 tk. mustár
  • pár csepp friss citromlé
  • ízlés szerint cukor (1 púpozott kb.)
  • 1 csipet
  • ízlés szerint őrölt fehérbors (opcionális)

Elkészítés:

  • A mustárt, a majonézt és a tejfölt egy tálban jól kikeverjük. Cukorral és sóval ízlés szerint ízesítjük.
  • Feldobhatjuk egy pici fehérbors hozzáadásával.
  • Végül pedig hozzácsepegtetjük a pár csepp citromlevet és jól kikeverjük.

Fanni Fanni

A mexikói konyhák elengedhetetlen fogása, azték eredetű étel: avokádókrém.

Egy könnyed, lágy mártás, amely kiválóan passzol a legtöbb húshoz, illetve zöldséghez.

Pirítóssal, nagyon hagymásan, tökéletes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .