Instagram

Follow Me!

Hozzávalók 2 főre:

  • 1 nagyobb cukkíni
  • 30-40 dkg csirkemell
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma
  • olíva olaj
  • 1 kispohár kefir
  • reszelt sajt

Elkészítés:

A csirkemellet felkockázzuk és az olíva olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott cukkinit is.

A cukkini és a csirkemell valószínűleg levet fog ereszteni, így a puhulás után mindenképp addig sütjük, míg el nem fő teljesen a leve. Hozzápirítjuk a zúzott fokhagymát, sóval és borssal pedig ízlés szerint ízesítjük.

Tálaláskor kefirrel díszítjük és reszelt sajttal szórjuk meg.

Otthon ízei Otthon ízei

Ropogós bundás csirkeszárny, és a sült hagyma, apukám specialitása, aminek sosem tudok ellenállni.

Ötlet a csirkebőr, illetőleg a háj felhasználásához.

A bolognai spagettit mindenki másképp készíti. Sokféle változatot próbáltunk már, de nekünk ez a kedvencünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..