Kedvenc főzelékeink egyike.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 30 perc
Összesen: 50 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 50 dkg zöldbab
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint ételízesítő
  • egy csipet cukor
  • 3 - 4 ek. liszt
  • 3 - 4 ek. olaj
  • 330 g tejföl

Elkészítés:

  • A zöldbabot ízlés szerinti darabokra vágjuk és egy fazékban feltesszük főni. Sóval, borssal, ételízesítővel és cukorral ízesítjük és puhára főzzük.
  • A 3-4 evőkanál lisztből és 3-4 evőkanál olajból rántást készítünk és besűrítjük a főzelékünket.
  • Hozzákeverjük a tejfölt és jól összeforraljuk.

Fanni Fanni
megosztás

Vigyázat, gyorsan fogy! Érdemes dupla adaggal indítani!

Egy klasszikus francia étel, omlós tésztával és gazdag töltelékkel.

Egyszerű és egészséges fogás, ami önálló ételként, vagy akár köretként is kiváló.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .