Az egyszerű rántott gomba helyett érdemes kipróbálni a juhtúrós változatot is.

Előkészület: 30 perc
Főzés/Sütés: 15 perc
Összesen: 45 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 12 db nagyobb gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 25 - 30 dkg juhtúró

A panírhoz:

  • 2 - 3 db tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • olaj

Elkészítés:

  • A gombát alaposan megmossuk, a közepét kiszedjük. A hagymát apró kockára vágjuk majd a juhtúróhoz keverjük. A gombát kicsit megsózzuk, megtöltjük a juhtúróval.
  • A gombát kicsit megsózzuk, megtöltjük a juhtúróval.
  • Először lisztbe, majd tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
  • Bő olajba kisütjük.

Fanni Fanni

Kívül kellemesen ropog, belül krémesen puha. Sokszor egyszerűen csak egy kis hideg sós tejfölt mártogatunk hozzá, és így magában is tökéletes.

Gyors, könnyű nyári étel, az egyik kedvenc vacsoránk, amit szívesen fogyasztunk a kertben ücsörögve nyári estéken.

Kelbimbórajongók figyelem! Gyors és egyszerű elkészítés, kellemes ízvilág, tele vitaminnal. Tökéletes választás a hideg, téli napokra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .