Édesburgonyás karalábé krémleves Tárcsán sült csirkemell grillezett paprikával Kolbásszal töltött csirkemell Coleslaw saláta Sajtos kifli Valentin szívsüti Rántott laska gomba Ropi Teljes kiőrlésű kenyér

Az egyszerű rántott gomba helyett érdemes kipróbálni a juhtúrós változatot is.

Hozzávalók 4 főre:

  • 12 db nagyobb méretű gomba
  • 1 fej hagyma
  • 25-30 dkg juhtúró
A panírhoz:
  • 2-3 tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
A sütéshez:
  • olaj

Elkészítés:

A gombát alaposan megmossuk, a közepét kiszedjük. A hagymát apró kockára vágjuk majd a juhtúróhoz keverjük. A gombát kicsit megsózzuk, megtöltjük a juhtúróval. Először lisztbe, majd tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Bő olajba kisütjük.

Otthon ízei Otthon ízei

Vitaminbomba a hideg, téli napokra.

A tzatziki egy görög saláta, amit a görögök elsősorban előételként fogyasztanak.

Mi mindig fokhagymásan készítjük a krumplipürét. Feldobja az ízét, és mennyei az illata.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..