Az egyszerű rántott gomba helyett érdemes kipróbálni a juhtúrós változatot is.
Recept megosztás
Oldal kedvelése
Előkészület: 30perc
Főzés/Sütés: 15perc
Összesen: 45perc
Adag: 4fő
Hozzávalók:
12dbnagyobb gomba
1fejvöröshagyma
25 - 30 dkgjuhtúró
A panírhoz:
2 - 3 dbtojás
liszt
zsemlemorzsa
A sütéshez:
olaj
Elkészítés:
A gombát alaposan megmossuk, a közepét kiszedjük. A hagymát apró kockára vágjuk majd a juhtúróhoz keverjük. A gombát kicsit megsózzuk, megtöltjük a juhtúróval.
A gombát kicsit megsózzuk, megtöltjük a juhtúróval.
Először lisztbe, majd tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
Bő olajba kisütjük.
Fanni
megosztás
Rólam
“Tíz emberből kilenc szereti a csokoládét. A tizedik hazudik.” (John G. Tullius) Bővebben…