Az egyszerű rántott gomba helyett érdemes kipróbálni a juhtúrós változatot is.

Előkészület: 30 perc
Főzés/Sütés: 15 perc
Összesen: 45 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 12 db nagyobb gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 25 - 30 dkg juhtúró

A panírhoz:

  • 2 - 3 db tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • olaj

Elkészítés:

  • A gombát alaposan megmossuk, a közepét kiszedjük. A hagymát apró kockára vágjuk majd a juhtúróhoz keverjük. A gombát kicsit megsózzuk, megtöltjük a juhtúróval.
  • A gombát kicsit megsózzuk, megtöltjük a juhtúróval.
  • Először lisztbe, majd tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
  • Bő olajba kisütjük.

Fanni Fanni

Roppanós zöldségek, krémes szósz, olvadó sajt- ellenállhatatlan ízharmónia.

A kerti grillezések elmaradhatatlan kelléke.

Kívül kellemesen ropog, belül krémesen puha. Sokszor egyszerűen csak egy kis hideg sós tejfölt mártogatunk hozzá, és így magában is tökéletes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .