Gyorsan elkészülő, finom és egészséges ropogtatni való az esti film mellé.

Előkészület: 10 minutes
Főzés/Sütés: 10 minutes
Összesen: 20 minutes
Adag: 8 db

Hozzávalók:

  • 6 dkg zabpehelyliszt
  • 2 dkg őrölt chia mag (chiamag liszt)
  • 3 - 4 ek. víz
  • 3 - 4 dkg kókuszzsír
  • 5 - 6 dkg hántolt napraforgó mag

Elkészítés:

  • A hozzávalókat egy keverőtálban összegyúrjuk, azt követően pedig egy lisztezett deszkán igény szerinti vékonyságúra nyújtjuk és téglalapokra vágjuk.
  • Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és megszórjuk a hántolt napraforgó maggal.
  • Előmelegített sütőben, 180°-on, körülbelül  10 perc alatt készre sütjük.
  • A tetejéről a napraforgó magot akár el is hagyhatjuk, így tökéletes reggelit is alkothat egy házi készítésű cukormentes lekvár társaságában.

Fanni Fanni

Sajtostallér recept, sajtostallér sütőhöz.

Indiai lepénykenyér, ami ropogósságának köszönhetően nem csak indiai ételekhez passzol.

Régóta kerestem a tökéletes zsúrpogácsa receptet, de valahogy soha sem volt az igazi. Így jött létre ez a recept, amely minden szempontból megfelelő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..