Gyorsan elkészülő, finom és egészséges ropogtatni való az esti film mellé.

Előkészület: 10 perc
Főzés/Sütés: 10 perc
Összesen: 20 perc
Adag: 8 db

Hozzávalók:

  • 6 dkg zabpehelyliszt
  • 2 dkg őrölt chia mag (chiamag liszt)
  • 3 - 4 ek. víz
  • 3 - 4 dkg kókuszzsír
  • 5 - 6 dkg hántolt napraforgó mag

Elkészítés:

  • A hozzávalókat egy keverőtálban összegyúrjuk, azt követően pedig egy lisztezett deszkán igény szerinti vékonyságúra nyújtjuk és téglalapokra vágjuk.
  • Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és megszórjuk a hántolt napraforgó maggal.
  • Előmelegített sütőben, 180°-on, körülbelül  10 perc alatt készre sütjük.
  • A tetejéről a napraforgó magot akár el is hagyhatjuk, így tökéletes reggelit is alkothat egy házi készítésű cukormentes lekvár társaságában.

Fanni Fanni

Igazán omlós, puha tészta. A fűszeres tejföl és az ananász nagyon jó összhangban van egymással, amit a sonka és a füstölt sajt tesz igazán tökéletessé.

Könnyed pogácsa recept, amely még másnap is friss, fogyasztható.

Falatnyi pizzák. Akár snack-ként is megállja a helyét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .