Gyorsan elkészülő, finom és egészséges ropogtatni való az esti film mellé.

Előkészület: 10 perc
Főzés/Sütés: 10 perc
Összesen: 20 perc
Adag: 8 db

Hozzávalók:

  • 6 dkg zabpehelyliszt
  • 2 dkg őrölt chia mag (chiamag liszt)
  • 3 - 4 ek. víz
  • 3 - 4 dkg kókuszzsír
  • 5 - 6 dkg hántolt napraforgó mag

Elkészítés:

  • A hozzávalókat egy keverőtálban összegyúrjuk, azt követően pedig egy lisztezett deszkán igény szerinti vékonyságúra nyújtjuk és téglalapokra vágjuk.
  • Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és megszórjuk a hántolt napraforgó maggal.
  • Előmelegített sütőben, 180°-on, körülbelül  10 perc alatt készre sütjük.
  • A tetejéről a napraforgó magot akár el is hagyhatjuk, így tökéletes reggelit is alkothat egy házi készítésű cukormentes lekvár társaságában.

Fanni Fanni
megosztás

Sajtostallér recept, sajtostallér sütőhöz.

El Salvador nemzeti étele, amely egy gyorsan elkészülő, kívül roppanós belül puha tészta. A töltelék pedig ízlés szerint variálható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.