Falatnyi Kína- egy szürke hétköznap színfoltja.

Előkészület: 20 minutes
Főzés/Sütés: 40 minutes
Összesen: 1 hour
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 1 csomag üvegtészta (100g)
  • 30 - 40 dkg csirkemell
  • 1 db cukkini
  • 2 db nagyobb fej hagyma
  • 2 db nagyobb szál répa
  • 5 - 6 db gomba
  • ízlés szerint méz
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint Jack Daniel's barbecue szósz
  • ízlés szerint szójaszósz
  • ízlés szerint wok fűszerkeverék
  • 5 - 10 dkg sajt (trappista, füstölt vegyesen)
  • 2 - 3 ek. olíva olaj

Elkészítés:

  • A csirkemellet kifilézzük és igény szerinti vékony, apróbb szeletekre vágjuk. A zöldségeket megtisztítjuk és felcsíkozzuk. Az olíva olajat felhevítjük, majd rátesszük a húst és a zöldségeket.
  • Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel, mézzel, barbecue szósszal, szójaszósszal és tetszés szerinti wok fűszerkeverékkel. Jól összesütjük.
  • Az üveg tésztát a rajta szereplő utasítás szerint 5-6 percre forró vízbe áztatjuk, majd leszűrjük és a zöldséges húshoz adjuk.
  • Jól összeforgatjuk és reszelt sajtot olvasztunk rá.

Fanni Fanni

Galuska egy kicsit másképp, sajtszószba burkolva.

Rögtönzött tésztaétel készült ma nálunk, de olyan nagy sikere volt, hogy többször is el fogom készíteni.

Egy gyors és finom carbonara recept, ami az első elkészítést követően garantáltan bekerül a repertoárba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük






Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .