A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sóval, borssal és oregánóval ízesítjük. Majd egy pici zsiradékon megsütjük, és egy tányérba kiszedve hagyjuk pihenni.
A serpenyőben felolvasztjuk a vajat, amiben megpirítjuk az előzőleg apró kockára vágott fokhagymát, majd hozzáadjuk a megmosott spenótot és a félbevágott koktélparadicsomokat is. Ezeket is sózzuk, borsozzuk.
Miután a zöldséges egyveleg összesült hozzáöntjük a főzőtejszínt, majd belekerül a reszelt parmezán és hagyjuk, hogy összeforrjon.
Az előzőleg megsütött húsokat visszahelyezzük a szószba, a tetejét még megszórjuk petrezselyemmel és parmezánnal. Egy hőálló edényben, előmelegített sütőben 170 fokon, körülbelül 20 percig sütjük.
Fanni
megosztás
Rólam
“Tíz emberből kilenc szereti a csokoládét. A tizedik hazudik.” (John G. Tullius) Bővebben…