Instagram

Follow Me!

A reszelt, pirított tepertő nagyon jól harmonizál a káposzta kellemes savanyú ízével. Forró házi kenyérrel a legfinomabb.

Hozzávalók:

  • 20-30 dkg savanyú káposzta
  • 10-20 dkg tepertő

Elkészítés:

A tepertőt egy tálba lereszeljük a reszelő nagyobb lyukú részével. A káposztát kicsavarjuk, és egy kés segítségével apróbbra vágjuk.

Közben egy serpenyőt felhevítünk, és zsiradék hozzáadása nélkül beletesszük a káposztát és vele együtt a lereszelt tepertőt is. Jól összesütjük.

Akkor van kész, amikor a káposzta egy kicsit meg pirul és a tepertő elkezd zsírt engedni. Forrón, meleg kenyérrel fogyasztjuk.

Otthon ízei Otthon ízei

Rögtönzött tésztaétel készült ma nálunk, de olyan nagy sikere volt, hogy többször is el fogom készíteni.

Ropogósra sütött szezonális grillcsirkecomb- az egyik kedvencünk.

Kiválóan harmonizál a póréhagyma a májjal, ami feldobja az egyszerű sült csirkecombot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..