Ötlet egy könnyed, nyári vacsorához, amely akár vendégvárónak is kiváló.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 0 perc
Összesen: 20 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 4 db 4 db tortilla lap
  • 8 - 12 szelet sonka
  • 2 db tömlős kérmsajt
  • 30 dkg reszelt trappista sajt

Ízlés szerint zöldségek:

  • paradicsom
  • jégsaláta/fejessaláta
  • paprika
  • hagyma
  • uborka

Elkészítés:

  • A tortilla lapot (amit készíthetünk házilag, vagy akár meg is vehetjük) kiterítjük megkenjük a tömlős sajttal, ráfektetjük a sonkát, ráhalmozzuk a zöldségeket, amit egy picit meg is sózhatunk.
  • A sajtot lereszeljük, majd a zöldségek tetejére szórjuk.
  • A tortilla alját felhajtjuk, majd szorosan feltekerjük, végül félbe vágva tálaljuk.
Fanni Fanni

A Kolbászáruháztól kapott Kisasszondi füstölt sajt ihlette a receptet. Érdemes kipróbálni.

Ha már unjuk a boltit, akkor érdemes kipróbálni. Sőt, annál sokkal finomabb.

Családi hagyományok révén készül nálunk ez az igen kedvelt árpagyöngyös káposzta, amelynek receptje a családban régi idők óta generációkról generációkra száll.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .