Ötlet egy könnyed, nyári vacsorához, amely akár vendégvárónak is kiváló.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 0 perc
Összesen: 20 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 4 db 4 db tortilla lap
  • 8 - 12 szelet sonka
  • 2 db tömlős kérmsajt
  • 30 dkg reszelt trappista sajt

Ízlés szerint zöldségek:

  • paradicsom
  • jégsaláta/fejessaláta
  • paprika
  • hagyma
  • uborka

Elkészítés:

  • A tortilla lapot (amit készíthetünk házilag, vagy akár meg is vehetjük) kiterítjük megkenjük a tömlős sajttal, ráfektetjük a sonkát, ráhalmozzuk a zöldségeket, amit egy picit meg is sózhatunk.
  • A sajtot lereszeljük, majd a zöldségek tetejére szórjuk.
  • A tortilla alját felhajtjuk, majd szorosan feltekerjük, végül félbe vágva tálaljuk.
Fanni Fanni

A wellington jegyeit hordozza magában ez a sült camambert, amely amellett, hogy igazán különleges ízvilággal rendelkezik, az állaga is tökéletes.

Nagyon szeretjük a kínai ízvilágú ételeket, azonban kevés helyen lehet hozzájutni olyanhoz, ami igazán finom. Ezért készült most ez a számunkra tökéletes itthoni változat.

Az édesburgonya krémes állaga nagyon jól harmonizál a sajtok összességével és a friss zöldségekkel a tetején.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .