Gyors vacsora ötlet a csirkemell és cukkini felhasználására.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 30 perc
Összesen: 50 perc
Adag: 2

Hozzávalók:

  • 1 db nagyobb cukkini
  • 30 - 40 dkg csirkemell
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma
  • olíva olaj
  • 1 kis pohár kefír
  • reszelt sajt

Elkészítés:

  • A csirkemellet felkockázzuk és az olíva olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott cukkinit is.
  • A cukkini és a csirkemell valószínűleg levet fog ereszteni, így a puhulás után mindenképp addig sütjük, míg el nem fő teljesen a leve. Hozzápirítjuk a zúzott fokhagymát, sóval és borssal pedig ízlés szerint ízesítjük.
  • Tálaláskor kefirrel díszítjük és reszelt sajttal szórjuk meg.

sajttal szórjuk meg.

Fanni Fanni

Karácsonykor készítettem először, de azóta is nagy kedvenc.

Igazi nosztalgikus étel, ami tökéletes párosítás egy főzelékkel, de egy szelet kenyérre helyezve is igazi csemege.

A Kolbászáruháztól érkezett Örödögfark chilis kolbász és Chilipehely megadta az idei első bográcsos ételünk alapját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .