A fánk az egyike a legkényesebb kelttésztáknak, mind a kelesztés, mind pedig a tészta összeállítás tekintetében. Ez a recept tökéletes fánkhoz vezet minket, ha pontosan betartjuk a leírtakat.
Ha nincs fánkszaggatónk vizespohárral is dolgozhatunk vagy esetleg egy félbe vágott ásványvizes üveggel is.
Egyszerre ne tegyünk sok fánkot az olajba, csak annyit, hogy kényelmesen elférjenek, meg tudjanak növekedni, legyen helyük.
A legnépszerűbb olasz desszert könnyedén elkészíthető otthon is, így rövid idő alatt kellemesen krémes, harmonikus ízvilágú desszert kerülhet az asztalra.
A zabkása egy igen laktató étel, amely reggeliként egész délelőttre energiával tölt fel. Ez a sütőtökös almás változat igazi őszi hangulatot idéz.
Anyukám specialitása a sajttorta. Ezek közül az egyik kedvencünk az epres változat.