Friss, üde, a legtöbb pörkölt és hús tökéletes kiegészítője.

Előkészület: 20 minutes
Főzés/Sütés: 0 minutes
Összesen: 20 minutes
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 2 db közepes méretű kígyóuborka
  • 450 g tejföl
  • 1 pici tej (lágyítani)
  • ízlés szerint

Elkészítés:

  • Az uborkát meghámozzuk és legyaluljuk. Jól besózzuk, majd állni hagyjuk.
  • Ha már levet eresztett, akkor kicsavarjuk és leöntjük.
  • Ráborítjuk a tejfölt.Ízlés szerint pótoljuk a sót, ha szükséges.
  • Ha túl sűrűnek találjuk, akkor egy pici tejet adhatunk hozzá.
Fanni Fanni

A legkedvesebb nyári salátáink egyike.

Gyors és különleges. Első sorban sültek mellé ajánlom.

Az igen népszerű amerikai káposztasaláta otthon is elkészíthető egy sokkal finomabb verzióban is, mint amivel máshol találkozhatunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük






Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .