Friss, üde, a legtöbb pörkölt és hús tökéletes kiegészítője.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 0 perc
Összesen: 20 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 2 db közepes méretű kígyóuborka
  • 450 g tejföl
  • 1 pici tej (lágyítani)
  • ízlés szerint

Elkészítés:

  • Az uborkát meghámozzuk és legyaluljuk. Jól besózzuk, majd állni hagyjuk.
  • Ha már levet eresztett, akkor kicsavarjuk és leöntjük.
  • Ráborítjuk a tejfölt.Ízlés szerint pótoljuk a sót, ha szükséges.
  • Ha túl sűrűnek találjuk, akkor egy pici tejet adhatunk hozzá.
Fanni Fanni

Könnyíti a nehéz, zsírosabb ételeket. A friss, harsogós saláta íze páratlan.

Az igen népszerű amerikai káposztasaláta otthon is elkészíthető egy sokkal finomabb verzióban is, mint amivel máshol találkozhatunk.

Friss, üde és egyszerű saláta, ami kiváló sültek mellé, de akár önmagában is finom, laktató.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .