Nem olajos, nem zsíros. Kívül kérges, belül pedig puha és omlós.

Előkészület: 10 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 30 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 3 - 4 db nagyobb batáta
  • 7 - 8 db csiperke gomba (elhagyható)
  • 1 - 2 ek. olíva olaj
  • ízlés szerint

Elkészítés:

  • A zöldségeket meghámozzuk, megmossuk és ízlés szerinti kockákra vágjuk.
  • Egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
  • Vékonyan meghintjük sóval, és csepegtetünk rá pár csepp olíva olajat.
  • Előmelegített sütőben, 180°-on, 20-25 perc alatt megsütjük.

Fanni Fanni

Indiai lepénykenyér, ami ropogósságának köszönhetően nem csak indiai ételekhez passzol.

Tökéletes, könnyű étel egy meleg nyári estén, akár 2 pohár hideg bor társaságában.

A dödölle egy tipikus, hagyományos zalai étel, ami önmagában is nagyon finom, de előszeretettel fogyasztják akár köretként is raguk mellé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .