Nem olajos, nem zsíros. Kívül kérges, belül pedig puha és omlós.

Előkészület: 10 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 30 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 3 - 4 db nagyobb batáta
  • 7 - 8 db csiperke gomba (elhagyható)
  • 1 - 2 ek. olíva olaj
  • ízlés szerint

Elkészítés:

  • A zöldségeket meghámozzuk, megmossuk és ízlés szerinti kockákra vágjuk.
  • Egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
  • Vékonyan meghintjük sóval, és csepegtetünk rá pár csepp olíva olajat.
  • Előmelegített sütőben, 180°-on, 20-25 perc alatt megsütjük.

Fanni Fanni

Indiai lepénykenyér, ami ropogósságának köszönhetően nem csak indiai ételekhez passzol.

Az igen népszerű amerikai káposztasaláta otthon is elkészíthető egy sokkal finomabb verzióban is, mint amivel máshol találkozhatunk.

Az igazán finom vadas elmaradhatatlan kiegészítője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .