Egyszerűen elkészíthető különleges fogás, nagyon jól ropog a külseje, belül pedig finom, puha marad.

 

Előkészület: 30 perc
Főzés/Sütés: 30 perc
Összesen: 1 óra
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 12 szelet csirkemell
  • 8 ek. liszt
  • 1 kis pohár tejföl
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • kb. 30 dkg cornflakes

Elkészítés:

  • A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk.
  • A lisztes csirkemellet vékonyan megkenjük tejföllel. Egy szilikon ecset ebben a segítségünkre lehet.
  • A cornflakes-et egy mélyebb tálba öntjük, és beleforgatjuk a csirkemell szeleteket, kicsit megnyomkodjuk, hogy megragadjon rajtuk.
  • Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, egy picit megspricceljük olíva olaj sprével.
  • Előmelegített sütőben, 170°-on, kb. 30-40 percig sütjük, amíg aranybarna, és puha nem lesz.
Fanni Fanni

A torma és a mustár együttese nagyon kellemes ízvilágot kölcsönöz ennek az oroszos jellegű tokánynak.

Az édesburgonya krémes állaga nagyon jól harmonizál a sajtok összességével és a friss zöldségekkel a tetején.

Nagyon szeretjük a kínai ízvilágú ételeket, azonban kevés helyen lehet hozzájutni olyanhoz, ami igazán finom. Ezért készült most ez a számunkra tökéletes itthoni változat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .