A májas ételek kedvezőinek kötelező kipróbálni. Gyorsan elkészül és igazán finom.

Előkészület: 20 minutes
Főzés/Sütés: 20 minutes
Összesen: 40 minutes
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 12 vékonyabb szelet sertésmáj
  • 5 - 6 ek. liszt
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint majoránna
  • 2 - 3 gerezd fokhagyma
  • friss petrezselyem

Elkészítés:

  • A májat vékony szeletekre vágjuk, egy picit megsózzuk, borsozzuk és megszórjuk egy csipet őrölt pirospaprikával.
  • Lisztbe forgatjuk és elkezdjük kevés zsiradékba kisütni. Közben megszórjuk majoránnával, rávágjuk apróra a fokhagymát és pirosra sütjük.
  • Az utolsó 1-2 percben megszórjuk friss petrezselyemmel, és így el is készült
Fanni Fanni

Lágy ízvilágú húsgolyó, amelyhez bármilyen köret kiválóan passzol. Az olajon megfuttatott hagyma, és a tejbe áztatott zsemle nagyon jó ízt adnak a húsgolyónak.

Omlós csirkemell ropogós bacon kabáttal.

Családi hagyományok révén készül nálunk ez az igen kedvelt árpagyöngyös káposzta, amelynek receptje a családban régi idők óta generációkról generációkra száll.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük






Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .