A sör átpuhítja a húst, és ropogóssá teszi a külsejét. Szinte zsiradék nélkül készül el a húsunk.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 50 perc
Összesen: 1 óra 10 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 4 db egész csirkecomb
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint fokhagyma
  • 3 - 4 dl sör

Elkészítés:

  • A csirkecombot megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel megszórjuk, fokhagymával ízesítjük.
  • Egy tepsit vékonyan kivajazunk és belefektetjük a csirkecombokat.
  • Ráöntjük a sört, alufóliával letakarjuk.
  • Előmelegített sütőbe helyezzük, 170°-ra.
  • A fólia alatt puhára sütjük körülbelül 30-40 perc alatt.
  • Ha megpuhult levesszük róla a fóliát, leöntjük a sört és megpirítjuk a húsokat.
  • Köretként krokettet, vagy krémsajtos paprikát készíthetünk.

Fanni Fanni

Finom sajtos hús egyszerűen, ahogyan mi készítjük.

Gyors és ötletes megoldás, ha abban az esetben is, ha egy nagyobb vendégsereg érkezik hozzánk. Akár sültes tálon is kiválóan mutat vékonyra szeletelve.

Sajtkrémes bundában sült hús, amely kívül picit roppan, de belül omlós, puha hús lapul.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .