A sör átpuhítja a húst, és ropogóssá teszi a külsejét. Szinte zsiradék nélkül készül el a húsunk.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 50 perc
Összesen: 1 óra 10 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 4 db egész csirkecomb
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint fokhagyma
  • 3 - 4 dl sör

Elkészítés:

  • A csirkecombot megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel megszórjuk, fokhagymával ízesítjük.
  • Egy tepsit vékonyan kivajazunk és belefektetjük a csirkecombokat.
  • Ráöntjük a sört, alufóliával letakarjuk.
  • Előmelegített sütőbe helyezzük, 170°-ra.
  • A fólia alatt puhára sütjük körülbelül 30-40 perc alatt.
  • Ha megpuhult levesszük róla a fóliát, leöntjük a sört és megpirítjuk a húsokat.
  • Köretként krokettet, vagy krémsajtos paprikát készíthetünk.

Fanni Fanni

Rögtönzött tésztaétel készült ma nálunk, de olyan nagy sikere volt, hogy többször is el fogom készíteni.

Ötlet egy könnyed, nyári vacsorához, amely akár vendégvárónak is kiváló.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .