Egyszerű, gyorsan elkészíthető és finom. Vendégvárónak is kiváló.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 40 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 20 szelet sonka
  • 20 dkg sajt
  • 5 dkg vaj

Elkészítés:

  • A sajtot lereszeljük, egy tepsit vajjal kikenünk. A sonkaszeleteket kiterítjük, egyesével megtöltjük a reszelt sajttal és szorosan feltekerjük.
  • A tepsibe fektetjük, a tetejét megszórjuk a maradék reszelt sajttal és rákockázunk még egy kis vajat.
  • Előmelegített sütőben, 170°-on addig sütjük míg meg nem olvad a sajt és meg nem pirul a sonkánk.

Fanni Fanni

Családi hagyományok révén készül nálunk ez az igen kedvelt árpagyöngyös káposzta, amelynek receptje a családban régi idők óta generációkról generációkra száll.

A Kolbászáruháztól kapott Kisasszondi füstölt sajt ihlette a receptet. Érdemes kipróbálni.

A májas ételek kedvezőinek kötelező kipróbálni. Gyorsan elkészül és igazán finom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .