Egy újabb felhasználási mód a májas ételek rajongóinak.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 30 perc
Összesen: 50 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 16 dkg szív nélküli csirkemáj
  • 16 szelet bacon
  • 1 - 2 fej vöröshagyma
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint ételízesítő

Elkészítés:

  • A májakat megmossuk, baconbe tekerjük. A hagymákat karikára vágjuk, a máj és a szalonna közé tesszük.
  • Egy zsiradékkal kikent tepsibe fektetjük őket, A maradék hagymát a tetejére karikázzuk.
  • Megszórjuk egy picit borssal és ételízesítővel.
  • Fóliával lefedjük és előmelegített sütőbe tesszük, 170°-on.
  • A fólia alatt a májat puhára sütjük. A fólia levétele után a bacont megpirítjuk.

Fanni Fanni
megosztás

A méz és a BBQ szósz tökéletesen passzol egymáshoz, ezt egészíti ki a chili apró finomsága, amely mértékkel használva nagyon sok ételnél nélkülözhetetlen.

Ropogós bundás csirkeszárny, és a sült hagyma, apukám specialitása, aminek sosem tudok ellenállni.

Ropogós bacon réteg. Omlós, puha töltelék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .