Egy újabb felhasználási mód a májas ételek rajongóinak.

Előkészület: 20 minutes
Főzés/Sütés: 30 minutes
Összesen: 50 minutes
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 16 dkg szív nélküli csirkemáj
  • 16 szelet bacon
  • 1 - 2 fej vöröshagyma
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint ételízesítő

Elkészítés:

  • A májakat megmossuk, baconbe tekerjük. A hagymákat karikára vágjuk, a máj és a szalonna közé tesszük.
  • Egy zsiradékkal kikent tepsibe fektetjük őket, A maradék hagymát a tetejére karikázzuk.
  • Megszórjuk egy picit borssal és ételízesítővel.
  • Fóliával lefedjük és előmelegített sütőbe tesszük, 170°-on.
  • A fólia alatt a májat puhára sütjük. A fólia levétele után a bacont megpirítjuk.

Fanni Fanni

A karalábés ételek kedvelőinek. Igazi téli csemege, csupa vitaminbomba.

Egyszerű, gyorsan elkészíthető és finom. Vendégvárónak is kiváló.

Könnyed halétel, ami spárga szezonban kihagyhatatlan.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .