Sajtostallér recept, sajtostallér sütőhöz.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 1 óra
Összesen: 1 óra 20 perc
Adag: 40 db

Hozzávalók:

  • 50 dkg liszt
  • 10 dkg vaj/margarin
  • kb. 5 dkg zsír
  • 10 dkg sajt
  • 1 pohár tejföl
  • 2 db tojás
  • 2 dkg
  • 1 mk szódabikarbóna

Elkészítés:

  • A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Kicsi golyókat formálunk belőle, amit a kezünkkel kilapítunk és belerakjuk a sütőbe. Mindkét oldalát megsütjük.
  • Én ilyen sütőben sütöm:
Fanni Fanni
megosztás

Gyors sós sütemény egyszerűen, ami vendégvárónak is kiváló.

Anyukám kedvenc sós süteménye. Kívül ropog, belül puha, és nagyon sajtos.

Gyorsan elkészülő, finom és egészséges ropogtatni való az esti film mellé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .