Sajtostallér recept, sajtostallér sütőhöz.

Előkészület: 20 minutes
Főzés/Sütés: 1 hour
Összesen: 1 hour 20 minutes
Adag: 40 db

Hozzávalók:

  • 50 dkg liszt
  • 10 dkg vaj/margarin
  • kb. 5 dkg zsír
  • 10 dkg sajt
  • 1 pohár tejföl
  • 2 db tojás
  • 2 dkg
  • 1 mk szódabikarbóna

Elkészítés:

  • A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Kicsi golyókat formálunk belőle, amit a kezünkkel kilapítunk és belerakjuk a sütőbe. Mindkét oldalát megsütjük.
  • Én ilyen sütőben sütöm:
Fanni Fanni

A húsvéti asztal legszebb dísze. Belül puha, foszlós. Kívül szép fényes, vékony kéreggel.

Gyors vendégváró, ami egy hozzá illő mártogatóssal kellemes kiegészítője lehet egy baráti beszélgetésnek.

Gyorsan elkészülő, finom és egészséges ropogtatni való az esti film mellé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük






Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .