Sajtostallér recept, sajtostallér sütőhöz.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 1 óra
Összesen: 1 óra 20 perc
Adag: 40 db

Hozzávalók:

  • 50 dkg liszt
  • 10 dkg vaj/margarin
  • kb. 5 dkg zsír
  • 10 dkg sajt
  • 1 pohár tejföl
  • 2 db tojás
  • 2 dkg
  • 1 mk szódabikarbóna

Elkészítés:

  • A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Kicsi golyókat formálunk belőle, amit a kezünkkel kilapítunk és belerakjuk a sütőbe. Mindkét oldalát megsütjük.
  • Én ilyen sütőben sütöm:
Fanni Fanni
megosztás

Nagyon puha a tésztája a túrónak köszönhetően, a hagyma pedig pikáns ízt kölcsönöz neki.

Gyors, mutatós vendégváró, ha hirtelen kell valamit készítened.

Sajtosan krémes, kellően roppanó zöldségek és ropogós sajtsapka.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .