Sajtostallér recept, sajtostallér sütőhöz.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 1 óra
Összesen: 1 óra 20 perc
Adag: 40 db

Hozzávalók:

  • 50 dkg liszt
  • 10 dkg vaj/margarin
  • kb. 5 dkg zsír
  • 10 dkg sajt
  • 1 pohár tejföl
  • 2 db tojás
  • 2 dkg
  • 1 mk szódabikarbóna

Elkészítés:

  • A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Kicsi golyókat formálunk belőle, amit a kezünkkel kilapítunk és belerakjuk a sütőbe. Mindkét oldalát megsütjük.
  • Én ilyen sütőben sütöm:
Fanni Fanni
megosztás

Kiváló színfoltja lehet egy szürke, hétköznapi reggelinek.

Gyors, délutáni ropogtatni való. Ropogós és nagyon sajtos.

Gyorsan elkészülő, finom és egészséges ropogtatni való az esti film mellé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.