Különleges ízével köretként a legegyszerűbb húst is nagyszerűvé varázsolja.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 40 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 3 - 4 db nagyobb batáta (édesburgonya)
  • zsiradék (vaj)
  • ízlés szerint
  • 30 dkg reszelt trappista sajt

Elkészítés:

  • A batátát meghámozzuk, és ízlés szerinti szeletekre/kockára vágjuk.
  • Egy tepsit vajjal kikenünk és belehalmozzuk a batátát. Egy picit megsózzuk.
  • Fólia alatt, 170°-on, körülbelül 30-35 perc alatt megpuhítjuk.
  • Ha megpuhult, akkor levesszük a fóliát, rászórjuk a sajtot és megpirítjuk.

Fanni Fanni

A gasztronómia egyik nagy kihívása. Tojásimádóknak kötelező!

Kiváló köret, szinte bármilyen hús mellé, hidegen és melegen is egyaránt fogyasztható.

Kiadós köret, amely nem csak sültekhez, hanem ragukhoz is kiváló.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .