Különleges ízével köretként a legegyszerűbb húst is nagyszerűvé varázsolja.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 40 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 3 - 4 db nagyobb batáta (édesburgonya)
  • zsiradék (vaj)
  • ízlés szerint
  • 30 dkg reszelt trappista sajt

Elkészítés:

  • A batátát meghámozzuk, és ízlés szerinti szeletekre/kockára vágjuk.
  • Egy tepsit vajjal kikenünk és belehalmozzuk a batátát. Egy picit megsózzuk.
  • Fólia alatt, 170°-on, körülbelül 30-35 perc alatt megpuhítjuk.
  • Ha megpuhult, akkor levesszük a fóliát, rászórjuk a sajtot és megpirítjuk.

Fanni Fanni

Kellően lágy és krémes köret, elsősorban sültekhez.

Mi mindig fokhagymásan készítjük a krumplipürét. Feldobja az ízét, és mennyei az illata.

Friss, üde, fokhagymás, krémes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .