Krémes, pikáns és nagyon sajtos.

Előkészület: 0 perc
Főzés/Sütés: 30 perc
Összesen: 30 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 10 dkg trappista sajt
  • 5 dkg parmezán sajt
  • 5 dkg vörös cheddar sajt
  • 5 dkg Pannónia sajt
  • 3 - 4 dl főzőtejszín
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint friss szerecsendió

Elkészítés:

  • A tejszínt egy lábasba feltesszük forralni, a sajtokat lereszeljük.
  • Mikor a tejszín forrni kezd a sajtokat beletesszük és jól összekeverjük, míg fel nem olvad.
  • Sóval, borssal, ételízesítővel és szerecsendióval ízesítjük.

Fanni Fanni

A mexikói konyhák elengedhetetlen fogása, azték eredetű étel: avokádókrém.

Elsősorban leveshúshoz szoktuk fogyasztani.

Pirítóssal, nagyon hagymásan, tökéletes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .