Instagram

Follow Me!

Ropogósra sütött szezonális grillcsirkecomb- az egyik kedvencünk.

Hozzávalók 4 főre:

  • 8 db felső csirkecomb
  • ételízesítő
  • bors
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • mustár
  • grill/csirke fűszerkeverék
  • olíva olaj

Elkészítés:

A húsokat kicsontozzuk, a bőrét rajta hagyjuk, megtisztítjuk majd megmossuk.

Sóval, ételízesítővel,  borssal, 2-3 gerezd zúzott fokhagymával és körülbelül 1-2 evőkanál mustárral fűszerezzük. 

Egy tálba tesszük, ahol olívaolajjal meglocsolva, letakarva hűtőben 2-3 órát pácolódni hagyjuk.

Tárcsán vagy grill kocsin, szabadtűzön ropogósra sütjük, szezonális, friss zöldségekkel fogyasztjuk.

Otthon ízei Otthon ízei

Finom sajtos hús egyszerűen, ahogyan mi készítjük.

Nálunk mindenki nagyon szereti a gyorséttermi csirke szárnyakat, így megpróbáltam elkészíteni, aminek nagy sikere lett.

Omlós halhús, ropogós külső, mennyei illatok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..