Ropogósra sütött szezonális grillcsirkecomb- az egyik kedvencünk.

Előkészület: 30 perc
Főzés/Sütés: 30 perc
Összesen: 1 óra
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 8 db felső csirkecomb
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • 2 - 3 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint mustár
  • ízlés szerint grill/csirke fűszerkeverék
  • olíva olaj

Elkészítés:

  • A húsokat kicsontozzuk, a bőrét rajta hagyjuk, megtisztítjuk majd megmossuk.
  • Sóval, ételízesítővel,  borssal, 2-3 gerezd zúzott fokhagymával és körülbelül 1-2 evőkanál mustárral fűszerezzük. 
  • Egy tálba tesszük, ahol olívaolajjal meglocsolva, letakarva hűtőben 2-3 órát pácolódni hagyjuk.
  • Tárcsán vagy grill kocsin, szabadtűzön ropogósra sütjük, szezonális, friss zöldségekkel fogyasztjuk.

Fanni Fanni
megosztás

Gyors és ötletes megoldás, ha abban az esetben is, ha egy nagyobb vendégsereg érkezik hozzánk. Akár sültes tálon is kiválóan mutat vékonyra szeletelve.

A sör átpuhítja a húst, és ropogóssá teszi a külsejét. Szinte zsiradék nélkül készül el a húsunk.

Lágy ízvilágú húsgolyó, amelyhez bármilyen köret kiválóan passzol. Az olajon megfuttatott hagyma, és a tejbe áztatott zsemle nagyon jó ízt adnak a húsgolyónak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .