Nálunk mindenki nagyon szereti a gyorséttermi csirke szárnyakat, így megpróbáltam elkészíteni, aminek nagy sikere lett.
Karácsonykor készítettem először, de azóta is nagy kedvenc.
A méz és a BBQ szósz tökéletesen passzol egymáshoz, ezt egészíti ki a chili apró finomsága, amely mértékkel használva nagyon sok ételnél nélkülözhetetlen.
Ha egy pikáns ragura vágyunk, ami más, mint a megszokott pörkölt, akkor érdemes elkészíteni.
Nagyon szépen köszönjük!! Finom!! (Évi)
Kedves Ernő és Évi!
Nagyon örülünk, hogy ízlett, érdemes kipróbálni a többi receptet is!
Üdvözlettel,
Otthon ízei
Tökéletes recept! Beírva a családi szakácskönyvbe
Szuper! Örülök! 🙂
Remélem, hogy a többi recept is elnyeri majd a tetszésedet!
Üdv,
Balázs