Az egyik kedvenc gombánk, amely rántva is kiváló.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 40 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 12 db gomba
  • ízlés szerint

A panírhoz:

  • igény szerint liszt
  • igény szerint zsemlemorzsa
  • 3 db tojás

A sütéshez:

  • olaj

Elkészítés:

  • A gombákat megtisztítjuk, megmossuk és besózzuk. A panírhoz a gombákat először lisztbe, majd tojásba és végül zsemlemorzsába forgatjuk.
  • Forró olajban kisütjük.
  • Tartármártást és fokhagymás krumplipürét készítünk hozzá.

Fanni Fanni

Roppanós zöldségek, krémes szósz, olvadó sajt- ellenállhatatlan ízharmónia.

A gasztronómia egyik nagy kihívása. Tojásimádóknak kötelező!

A mexikói konyhák elengedhetetlen fogása, azték eredetű étel: avokádókrém.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .