Az egyik kedvenc gombánk, amely rántva is kiváló.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 40 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 12 db gomba
  • ízlés szerint

A panírhoz:

  • igény szerint liszt
  • igény szerint zsemlemorzsa
  • 3 db tojás

A sütéshez:

  • olaj

Elkészítés:

  • A gombákat megtisztítjuk, megmossuk és besózzuk. A panírhoz a gombákat először lisztbe, majd tojásba és végül zsemlemorzsába forgatjuk.
  • Forró olajban kisütjük.
  • Tartármártást és fokhagymás krumplipürét készítünk hozzá.

Fanni Fanni
megosztás

Gyors és különleges. Első sorban sültek mellé ajánlom.

Nem olajos, nem zsíros. Kívül kérges, belül pedig puha és omlós.

Selymes, laktató és ízletes tészta. Jól harmonizál a pesztó és a cukkíni együttese.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .