Selymes, laktató és ízletes tészta. Jól harmonizál a pesztó és a cukkíni együttese.

Előkészület: 20 minutes
Főzés/Sütés: 30 minutes
Összesen: 50 minutes
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 2 db közepes méretű cukkini
  • 2 üveg vörös pesztó
  • 10 dkg parmezán sajt
  • 1 - 2 kocka vaj
  • 10 dkg mozzarella sajt
  • 1 csomag spagetti

Elkészítés:

  • A tésztát lobogó, sós vízben egy csepp zsiradék hozzáadásával készre főzzük, majd leszűrjük.
  • A cukkínit zsülienre vágjuk és egy kevés zsiradékon lepirítjuk. Hozzáadjuk a pesztót, a reszelt sajtokat és jól összekeverjük.
  • Ha kész van a mártásunk, akkor a tésztára porítjuk és összeforgatjuk, hogy a tésztát mindenhol érje a szósz.

Fanni Fanni

Egyszerű burgonyás étel, amely magában is csemege lehet.

Vitaminbomba a hideg, téli napokra.

Napjainkban igen közkedvelt köret az édesburgonya. Ez a változat egy igen dekoratív, és nagyon finom kiegészítője lehet bármely ételnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .