Roppannak a magvak, pirult a grillsajt, puha a cukkini, ízletes a hagyma.

Előkészület: 10 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 30 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 1 db Hajdu grillsajt
  • 2 db közepes méretű cukkini
  • 2 db közepes fej lilahagyma
  • 1 marék hántolt, natúr napraforgó mag
  • ízlés szerint só (opcionális)
  • ízlés szerint őrölt fekete bors (opcionális)
  • 2 ek. olíva olaj

Elkészítés:

  • A cukkinit megmossuk és ízlés szerinti kockára vágjuk, így járunk el a hagymával is.
  • Hasonló méretűre felaprítjuk a grillsajtot.
  • Az olíva olajat egy wokban felhevítjük, hozzáadjuk a cukkinit, a hagymát, a sajtot és a napraforgómagot.
  • Jól összesütjük, amíg a sajtok meg nem pirulnak, illetve a cukkini meg nem puhul.
  • Igény szerint sóval, borssal ízesíthetjük, de akár el is hagyható.
  • Elsősorban köretként fogyasztjuk, de önálló ételként is megállja a helyét akár egy zöldsaláta mellett.

Fanni Fanni

Selymes, laktató és ízletes tészta. Jól harmonizál a pesztó és a cukkíni együttese.

Indiai lepénykenyér, ami ropogósságának köszönhetően nem csak indiai ételekhez passzol.

Kezdetben nem kedveltem a spenótot, mint olyat, viszont ez a tészta egy életre megszerettette velem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .