Instagram

Follow Me!

Roppannak a magvak, pirult a grillsajt, puha a cukkini, ízletes a hagyma.

Hozzávalók:

  • 1 Hajdu grillsajt
  • 2 közepes méretű cukkini
  • 2 közepes fej lila hagyma
  • 1 marék hántolt, natúr napraforgómag
  • ízlés szerint só (opcionális)
  • ízlés szerint őrölt fekete bors (opcionális)
  • 2 evőkanál olíva olaj

Elkészítés:

A cukkinit megmossuk és ízlés szerinti kockára vágjuk, így járunk el a hagymával is.

Hasonló méretűre felaprítjuk a grillsajtot.

Az olíva olajat egy wokban felhevítjük, hozzáadjuk a cukkinit, a hagymát, a sajtot és a napraforgómagot.

Jól összesütjük, amíg a sajtok meg nem pirulnak, illetve a cukkini meg nem puhul.

Igény szerint sóval, borssal ízesíthetjük, de akár el is hagyható.

Elsősorban köretként fogyasztjuk, de önálló ételként is megállja a helyét akár egy zöldsaláta mellett.

Otthon ízei Otthon ízei

A mexikói konyhák elengedhetetlen fogása, azték eredetű étel: avokádókrém.

Egy klasszikus francia étel, omlós tésztával és gazdag töltelékkel.

Igazi vitaminbomba a hideg, téli napokra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..