Instagram

Follow Me!

Amilyen egyszerű, olyan finom is.

Hozzávalók 4 főre:

  • 4 db fél csirkemell filé
  • 4-5 db nagyobb paradicsom
  • 2 csomag mozzarella
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint fokhagyma ( gerezd + zúzott)
  • ízlés szerint mustár
  • ízlés szerint ételízesítő

Elkészítés:

A csirkemellet megmossuk, vékony szeletekre vágjuk. Sóval, borssal, mustárral, ételízesítővel és zúzott fokhagymával ízesítjük. Majd egy zsiradékkal kikent tepsibe fektetjük.

A paradicsomot vékonyabb szeletekre vágjuk és a húsra helyezzük. 5-6 gerezd fokhagymát teszünk a húsok közé.

Fóliával lefedve, előmelegített sütőben, 17°-on, körülbelül 20-25 percig sütjük.

A fólia levételével a hús alól a felesleges levet leöntjük. A mozzarella sajtot szeletekre vágjuk és a húsokra fektetjük.

Újra sütőbe helyezzük, és addig sütjük, amíg a sajt meg nem olvad.

Otthon ízei Otthon ízei

Anyukám mindig ezt a finom reggelit készítette nekem, amikor valami különlegesre vágytam és nem tudtam, hogy mit egyek. Azóta is nagyon szeretem.

Roppanós zöldségek, krémes szósz, olvadó sajt- ellenállhatatlan ízharmónia.

Egyszerű elkészítési módja a halnak. Belül omlós halhús, kívül roppanós bunda.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..