Amilyen egyszerű, olyan finom is.

Előkészület: 30 perc
Főzés/Sütés: 45 perc
Összesen: 1 óra 15 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 4 db fél csirkemell filé
  • 4 - 5 db nagyobb paradicsom
  • 2 csomag mozzarella
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint fokhagyma
  • ízlés szerint mustár
  • ízlés szerint ételízesítő

Elkészítés:

  • A csirkemellet megmossuk, vékony szeletekre vágjuk. Sóval, borssal, mustárral, ételízesítővel és zúzott fokhagymával ízesítjük. Majd egy zsiradékkal kikent tepsibe fektetjük.
  • A paradicsomot vékonyabb szeletekre vágjuk és a húsra helyezzük. 5-6 gerezd fokhagymát teszünk a húsok közé.
  • Fóliával lefedve, előmelegített sütőben, 17°-on, körülbelül 20-25 percig sütjük.
  • A fólia levételével a hús alól a felesleges levet leöntjük. A mozzarella sajtot szeletekre vágjuk és a húsokra fektetjük.
  • Újra sütőbe helyezzük, és addig sütjük, amíg a sajt meg nem olvad.

Fanni Fanni

Ropogósra sütött szezonális grillcsirkecomb- az egyik kedvencünk.

Igazi nosztalgikus étel, ami tökéletes párosítás egy főzelékkel, de egy szelet kenyérre helyezve is igazi csemege.

Mindig is nagyon kedvelt volt nálunk a májkrém, de a boltban sosem sikerült olyat venni, ami igazán finom. Ekkor próbáltuk ki ezt az otthon is elkészíthető verziót, ami sokkal finomabb, a boltinál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .