Amilyen egyszerű, olyan finom is.

Előkészület: 30 perc
Főzés/Sütés: 45 perc
Összesen: 1 óra 15 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 4 db fél csirkemell filé
  • 4 - 5 db nagyobb paradicsom
  • 2 csomag mozzarella
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint fokhagyma
  • ízlés szerint mustár
  • ízlés szerint ételízesítő

Elkészítés:

  • A csirkemellet megmossuk, vékony szeletekre vágjuk. Sóval, borssal, mustárral, ételízesítővel és zúzott fokhagymával ízesítjük. Majd egy zsiradékkal kikent tepsibe fektetjük.
  • A paradicsomot vékonyabb szeletekre vágjuk és a húsra helyezzük. 5-6 gerezd fokhagymát teszünk a húsok közé.
  • Fóliával lefedve, előmelegített sütőben, 17°-on, körülbelül 20-25 percig sütjük.
  • A fólia levételével a hús alól a felesleges levet leöntjük. A mozzarella sajtot szeletekre vágjuk és a húsokra fektetjük.
  • Újra sütőbe helyezzük, és addig sütjük, amíg a sajt meg nem olvad.

Fanni Fanni

Igazi nosztalgikus étel, ami tökéletes párosítás egy főzelékkel, de egy szelet kenyérre helyezve is igazi csemege.

Egyszerű, gyorsan elkészíthető és finom. Vendégvárónak is kiváló.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .