Instagram

Follow Me!

Omlós csirkemell ropogós bacon kabáttal.

Hozzávalók 4 főre:

  • 1 kg csirkemell
  • 20 dkg bacon
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint zúzott fokhagyma

Elkészítés:

A csirkemellet előkészítjük. Ha csontos kifilézzük és megmossuk. A bőrt eltávolítjuk. Kisebb, vastagabb szeletekre vágjuk.

Sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel meghintjük és zúzott fokhagymával kenjük meg. Baconbe göngyöljük.

A tepsit zsiradékkal kikenjük, belefektetjük a húsokat.

Előmelegített sütőben, 170°-on , fólia alatt körülbelül 20 percig elősütjük, majd  fólia nélkül megpirítjuk.

Hozzá sajtmártást készítünk.

Otthon ízei Otthon ízei

A sör átpuhítja a húst, és ropogóssá teszi a külsejét. Szinte zsiradék nélkül készül el a húsunk.

Bacon, gomba, sajt, tejföl, fokhagyma….

A torma és a mustár együttese nagyon kellemes ízvilágot kölcsönöz ennek az oroszos jellegű tokánynak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..