Elegáns design, akár 1 literes űrtartalom, és tökéletes záródás – ez a MyBottle.

Mindenekelőtt fontos leszögezni, hogy körülbelül 10 éves korom óta megrögzött kulacsmániás vagyok. Ha olyan helyen jártunk, ahol volt olyan, aminek megfogott a külseje, a formája, esetleg valamilyen különleges módon volt megoldva az „ivórésze”, akkor biztosan bekerült egy a kosarunkba.

Sajnos nagyon sokszor csalódtam, mert szinte kivétel nélkül volt velük valami gond. Előfordult, hogy megkopott a külseje, vagy már a megvásárláskor rosszul záródott, esetleg később kezdett el ereszteni. Emiatt egy idő után felhagytam a kísérletezéssel, mert azt gondoltam, hogy normális kulacs nem létezik.

Így nagyon örültem, amikor a MyBottle jóvoltából került hozzám egy nagyon menő darab.

A MyBottle egyébként egy rozsdamentes acélból készült kulacs, amely igazán tartósra sikerült, annak köszönhetően, hogy színeit porfestéssel kapta, ráadásul emiatt a csúszásmentessége is teljes mértékben biztosított.

Most pedig nézzük a tapasztalataimat a MyBottle-lel kapcsolatban, 10 pontban gyűjtöttem össze Nektek:

  1. Előnyei között szerepel, hogy 2 méretben is kapható, az egyik 650 ml-es, a másik pedig 1 literes. Hozzám az utóbbi került, aminek kifejezetten örültem, hiszen sosem volt még olyan igazán nagy űrtartalmú kulacsom, ami minőségű lett volna.
  2. 2 féle fedő közül is lehet választani. Az egyik csavaros, a másik pedig szívószálas. Mindkettő fogantyúval van ellátva, ami nagyon-nagyon praktikus. Hiszen sokszor gondot okoz egy kirándulás során az, hogy miben vigyünk magunkkal folyadékot, illetve az, hogy hogyan cipejük azt. Ezzel ez a probléma teljesen megoldódik. Igazán kényelmes, így biztos, hogy hű társunk lesz ezentúl a kirándulásaink és a mindennapjaink során.
  3. 6 különböző színben készült, ezért mindenki megtalálhatja a számára legszimpatikusabbat. Nekem a fekete tetszett a legjobban, így arra eset a választásom. Ez kifejezetten elegáns, nem tolakodó, kicsit matt hatású, ami nekem nagyon tetszett.
  4. Valóban strapabíró, masszív anyagokból készült, így nyugodt szívvel tudom használni, anélkül, hogy különösebben ügyeltem volna rá.
  5. Maga a design is teljesen rendben van. Visszafogott, de mégis jól látható az, hogy egy minőségi darabról van szó.
  6. A kulacs lecsapódásmentes, tehát nem veszi át a hőt, ami abszolút előny, és szintén a kényelmünket szolgálja.
  7. 24 órán keresztül képes a hideg, és 12 órán keresztül képes a meleg megtartására, mely egy egyedülálló vákuum-szigetelésnek köszönhető.
  8. A legnagyobb előnye, ami számomra egy kulacsnak lehet, az az, hogy tökéletesen záródik. Teljesen szivárgásmentes, így biztonsággal vihetjük magunkkal akár a hátizsákunkban is, anélkül, hogy kellemetlen meglepetés érne minket.
  9. A fedő egyébiránt BPA (ez egy ipari vegyi anyag) mentes, ami külön jó dolog.
  10. A súlyát tekintve pedig abszolút nem túl nehéz, így az is rendben van.

Összességében nekem nagyon tetszik a MyBottle. Végre van egy olyan kulacsom, ami megfelelő űrtartalmú, jól záródó, strapabíró, és mindezt úgy, hogy közben igazán menő designnal rendelkezik, és nagyon kényelmes használni.

Ha bővebben olvasnátok róla, akkor azt megtehetitek a MyBottle weboldalán vagy a Facebook oldalukon is.

Egyébként az Instagram felületén is megtalálhatjátok őket.

A bejegyzés termékkel támogatott tartalom, reklám.

Fanni Fanni

Hagyomány, gondosság, magas minőség és elhivatatottság.

Könnyen használható, mellékíz nélküli édesítőszer, amely ből 0,07 g 1 evőkanál cukornak felel meg!

Hiányzik belőle valami? Vagy csak különlegesebbé tennéd? Szereted a csípőset? Akkor muszáj megismerned a Chili Hungaria Manufaktúra termékeit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .