Egy egyszerű rántott húsnak tűnik, de annál mégis sokkal több.
Recept megosztás
Oldal kedvelése
Előkészület: 40 percperc
Főzés/Sütés: 30 percperc
Összesen: 1 óraóra10 percperc
Adag: 4fő
Hozzávalók:
A húshoz:
8szeletvékonyra vágott sertés karaj
8szeletsonka
6 - 8dbfriss gomba
30dkgsajt
ízlés szerintsó
A panírhoz:
kb. 3dbtojás
zsemlemorzsa
liszt
A sütéshez:
olaj
Elkészítés:
A húsokat kiklopfoljuk és besózzuk. A sajtot vékony csíkokra vágjuk, a gombát felaprítjuk.
A húsokat lefektetjük, egy szelet sonkát helyezünk rájuk, ráhalmozzuk a gombát, a vékony szelet sajtot és felcsavarjuk. Először lisztbe, majd tojásba és zsemlemorzsába hempergetjük.