Nagyon puha a tésztája a túrónak köszönhetően, a hagyma pedig pikáns ízt kölcsönöz neki.
Recept megosztás
Oldal kedvelése
Előkészület: 20 percperc
Főzés/Sütés: 25 percperc
Pihentetés 30 percperc
Összesen: 1 óraóra15 percperc
Adag: 12db
Hozzávalók:
A tésztához:
35dkgliszt
25dkgtúró
20dkgmargarin
1dbtojás
1tk.sütőpor
egycsipetsó
Töltelék:
3dbtömlős krémsajt
10dkgreszelt sajt
3 - 4ek.tejföl
1dbzöldhagyma
Elkészítés:
A lisztből, túróból, margarinból, tojásból a sütőpor és só hozzáadásával tésztát gyúrunk, majd ha már jól összeállt a hűtőbe tesszük 30 percre pihenni.
Közben a töltelékhez a sajtot, tejfölt és krémsajtot és az apróra vágott snidlinget összekeverjük.
A tésztát kétfelé vesszük.
Lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk és a krém felével megkenjük, majd feltekerjük, mint egy csigát.
Körülbelül 2 centiként felvágjuk, és egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Ugyan így járunk el a másik felével is.
Előmelegített sütőben, körülbelül 170°-on 25 perc alatt készre sütjük.
Fanni
megosztás
Rólam
“Tíz emberből kilenc szereti a csokoládét. A tizedik hazudik.” (John G. Tullius) Bővebben…