Pirítóssal, nagyon hagymásan, tökéletes.

Előkészület: 20 minutes
Főzés/Sütés: 0 minutes
Összesen: 20 minutes
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 25 dkg túró
  • 330 g (1 nagy pohár) tejföl
  • 1 db vöröshagyma (közepes fej)
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt piros paprika

Elkészítés:

  • A túrót egy tálba tesszük, és egy villa segítségével jól összetörjük. Hozzákeverjük a tejfölt, hogy krémes, lágy állagú masszát kapjunk.
  • A hagymát apró kockákra vágjuk és beleforgatjuk.
  • Ízlés szerint ízesítjük sóval és őrölt pirospaprikával.
  • Állni hagyjuk, ha összeértek az ízek pirítóssal fogyasztjuk.

 

Fanni Fanni

Elsősorban leveshúshoz szoktuk fogyasztani.

A mexikói konyhák elengedhetetlen fogása, azték eredetű étel: avokádókrém.

Egy könnyed, lágy mártás, amely kiválóan passzol a legtöbb húshoz, illetve zöldséghez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük






Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .