Gyors, egészséges és csupán néhány hozzávalóból 15 perc alatt el is készül.

 

Előkészület: 10 minutes
Főzés/Sütés: 15 minutes
Összesen: 25 minutes
Adag: 2

Hozzávalók:

A lángoshoz:

  • 10 dkg túró
  • 0,5 kk. sütőpor
  • ízlés szerint
  • 3 db tojás

A tetejére:

  • fokhagyma
  • sajt
  • tejföl

Elkészítés:

  • A tojásokat szétválasztjuk. A túrót sózzuk, hozzáadjuk a tojássárgáját és jól elkeverjük.
  • A fehérjéből kemény habot verünk, és laza mozdulatokkal a túrós masszához keverjük.
  • Egy sütőpapírral bélelt tepsibe igény szerinti adagokat teszünk.
  • Előmelegített sütőben, 180°-on, 15 perc alatt készre sütjük.
  • A tetejét fokhagymával (igény szerint vajas fokhagymával) megkenjük. Tejföllel, reszelt sajttal fogyasztjuk.
Fanni Fanni

Amilyen különleges zöldség, olyan különleges elbánást igényel.

A mozzarella és a paradicsom együttese nagyon jól harmonizál, amely megmutatkozik ebben a levesben is.

Köretként, vagy akár önálló ételként is megállja a helyét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük






Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .