Instagram

Follow Me!

Inkább egy gyümölcszseléhez hasonlít az állaga, de ízre nagyon finom.

Hozzávalók:

  • 0,5 dl ízlés szerinti szörp
  • 2 dl víz
  • 15 g zselatin

Elkészítés:

A szörpöt feloldjuk a vízzel, hozzákeverjük a zselatint és egy fazékba tesszük.

Lassú tűzön folyamatos kevergetés mellett összeforraljuk.

Ha hab keletkezik, akkor lehabozzuk.

Ízlés szerinti formába tesszük. Erre tökéletes lehet akár egy jégkocka tartó is. Én egy lapos, peremes tálcában készítettem el, utána vágtam ízlés szerinti darabokra.

Hűtőben tároljuk, 3-4 óra pihenés után fogyasztjuk.

Otthon ízei Otthon ízei

Nagyon szeretjük a kakaós csigát, ezért sűrűn előfordul nálunk.

Az alma krémessé és lággyá teszi. Ugyanakkor mégsem ázik el, hanem kívül ropog, belül pedig omlós.

Dekoratív, mutatós, egyszerű elkészíteni, lisztmentes és nagyon finom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..