A padlizsános ételek kedvelőinek.

Előkészület: 15 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 35 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 2 - 3 db közepes méretű padlizsán
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint ételízesítő
  • 2 ek. olíva olaj
  • 1 kisebb doboz fetasajt (ízlés szerint)

Elkészítés:

  • A padlizsánokat megmossuk, apró (ízlés szerinti) kockára vágjuk.
  • A  2 evőkanál olíva olajat egy serpenyőben felhevítjük, és hozzáadjuk az apróra vágott padlizsánt.
  • Sóval, borssal és ételízesítővel ízesítjük, majd pirosra sütjük.
  • Sütés után még forrón hozzákeverjük a kockára vágott feta sajtot és köretként fogyasztjuk.

 

Fanni Fanni

Mi mindig fokhagymásan készítjük a krumplipürét. Feldobja az ízét, és mennyei az illata.

Amilyen különleges zöldség, olyan különleges elbánást igényel.

Igazi vitaminbomba a hideg, téli napokra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .