Ropogósra sütött szezonális grillcsirkecomb- az egyik kedvencünk.

Előkészület: 30 perc
Főzés/Sütés: 30 perc
Összesen: 1 óra
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 8 db felső csirkecomb
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • 2 - 3 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint mustár
  • ízlés szerint grill/csirke fűszerkeverék
  • olíva olaj

Elkészítés:

  • A húsokat kicsontozzuk, a bőrét rajta hagyjuk, megtisztítjuk majd megmossuk.
  • Sóval, ételízesítővel,  borssal, 2-3 gerezd zúzott fokhagymával és körülbelül 1-2 evőkanál mustárral fűszerezzük. 
  • Egy tálba tesszük, ahol olívaolajjal meglocsolva, letakarva hűtőben 2-3 órát pácolódni hagyjuk.
  • Tárcsán vagy grill kocsin, szabadtűzön ropogósra sütjük, szezonális, friss zöldségekkel fogyasztjuk.

Fanni Fanni
megosztás

A torma és a mustár együttese nagyon kellemes ízvilágot kölcsönöz ennek az oroszos jellegű tokánynak.

Anyukám mindig ezt a finom reggelit készítette nekem, amikor valami különlegesre vágytam és nem tudtam, hogy mit egyek. Azóta is nagyon szeretem.

Ötlet a csirkebőr, illetőleg a háj felhasználásához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .