Ropogtatni való az édesszájúaknak, de süteményekbe is kiváló színfolt lehet.
Recept megosztás
Oldal kedvelése
Előkészület: 10 percperc
Főzés/Sütés: 15 percperc
Összesen: 25 percperc
Adag: 1adag
Hozzávalók:
15dkgcukor
1marékaprított dió
Elkészítés:
A diót felaprítjuk. A 15 dkg cukrot egy serpenyőben közepes lángon felhevítjük, majd mikor felolvadt hozzákeverjük az 1 marék aprított diót. Jól összeforgatjuk.
Olajazott alufóliára tesszük és kihűtjük.
Ha kihűlt, akkor egy klopfoló segítségével ízlés szerinti méretűre törjük.
Magában is kiváló ropogtatni való, viszont én a grillázs szelet elkészítéséhez használtam.
Fanni
megosztás
Rólam
„Tíz emberből kilenc szereti a csokoládét. A tizedik hazudik.” (John G. Tullius) Bővebben…