Ropogtatni való az édesszájúaknak, de süteményekbe is kiváló színfolt lehet.

Előkészület: 10 perc
Főzés/Sütés: 15 perc
Összesen: 25 perc
Adag: 1 adag

Hozzávalók:

  • 15 dkg cukor
  • 1 marék aprított dió

Elkészítés:

  • A diót felaprítjuk. A 15 dkg cukrot egy serpenyőben közepes lángon felhevítjük, majd mikor felolvadt hozzákeverjük az 1 marék aprított diót. Jól összeforgatjuk.
  • Olajazott alufóliára tesszük és kihűtjük.
  • Ha kihűlt, akkor egy klopfoló segítségével ízlés szerinti méretűre törjük.
  • Magában is kiváló ropogtatni való, viszont én a grillázs szelet elkészítéséhez használtam.

Fanni Fanni

Nagyon szeretjük a túrógombócot, ezért most kikísérleteztem egy viszonylag egészségesebb változatot.

Egyszerű, de nagyszerű süti, ami mindig nagy sikert arat.

Egy tökéletesen finom répatorta recept, ha valami gyors, és kellemes süteményre vágyunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .