Fonott kalács Mustáros- tejszínes csirkeragu Vaníliás puding erdei gyümölccsel Sült tarja Coleslaw saláta Gourmet Fesztivál Hatlapos krémes Quesadilla Ecetes- cukros saláta

Klasszikus spanyol nyári leves.

Hozzávalók:

  • 40 dkg görögdinnye  (mag nélkül)
  • 2 db kápia paprika
  • 6 db paradicsom
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 kisebb fej hagyma
  • 1 szál szárzeller
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bazsalikom
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • 1 db bagett

Elkészítés:

A dinnye héját és magját eltávolítjuk. A zöldségeket meg tisztítjuk, megmossuk, majd apró darabokra vágjuk. A hagymát apró kockára, a fokhagymával együtt.  Az összes zöldséget és gyümölcsöt, amit előzőleg felvágtunk egy turmixgép segítségével leturmixoljuk, sóval, borssal, bazsalikommal ízesítjük. Egy bagettet sütőben megpirítunk és a már turmixolt levesalaphoz tesszük, és simára mixeljük. Ha kell még utólag ízesítjük.

Otthon ízei Otthon ízei

A vasárnap nem maradhat húsleves nélkül.

Az őszi időszak beköszönttével előtérbe kerül az egyik legvitamindúsabb zöldség használata, amelynek különleges ízvilágát a krémleves kiválóan visszaadja a gyömbérrel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..