Előszeretettel fogyasztjuk mártásként a legtöbb húshoz.

Előkészület: 15 minutes
Összesen: 15 minutes
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 1 nagy pohár tejföl
  • 3 - 4 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint
  • esetleg egy pici tej

Elkészítés:

  • A tejfölt egy tálban jól összekeverjük, ha sűrűnek találjuk tejjel hígíthatjuk.
  • A fokhagymát megpucoljuk és egy fokhagymanyomó segítségével a tejfölhöz adjuk.
  • Ízlés szerint sóval ízesítjük.
  • Húsok mellé, mártásként fogyasztjuk.

 

Fanni Fanni

Egy könnyed, lágy mártás, amely kiválóan passzol a legtöbb húshoz, illetve zöldséghez.

Pirítóssal, nagyon hagymásan, tökéletes.

Egy selymes, ízes mártás húsok mellé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .